Zo bekijk je alle vlogs van Casey Neistat in één keer

Casey Neistat
Heb je even?

Hij heeft meer dan vijf miljoen abonnees op YouTube, mede vanwege zijn dagelijkse vlogs. Opeens kwam het nieuws naar buiten dat het over en uit was met de dagelijkse content. Het is 16 november wanneer Casey Neistat het einde van zijn vlogs aankondigt.

De YouTuber maakte in totaal 419 vlogs. De video’s duurden zo’n 10 minuten. Heb je ze nog nooit gekeken dan kun je via het kanaal van Neistat genieten aan ruim 48 uur aan content óf je maakt gebruik van een door een fan ontwikkelde webapplicatie.

Moritz Kobrna heeft de app ontwikkeld. Het is een loop van alle 419 vlogs die live wordt afgespeeld. Je kunt dus niet zelf switchen tussen de vlogs. Op het moment van schrijven kijken er zo’n 200 mensen naar de oneindige stream. Er is tevens een chatbalk wat de interactie vergroot. Je kunt de loop bekijken via 247caseyneistat.com

Nog geen reacties

 1. Een keer per ongeluk een filmpje van hem gekeken: brrrrr.

  Wat ik begrijp is dat : CNN een door hem gemaakte app heeft gekocht, terwijl deze app al als flop te boek stond;
  Hij hiervoor geld heeft gekregen om voor CNN een bedrijf op te starten om iets vaags te doen als nieuwe fans van Neistat te winnen.

  Iemand flopt in het een, is redelijk succesvol in het andere, verkoopt dat eerste voor veel geld, stopt met waar hij goed in is en gaat door met hetgeen hij niet kan en krijgt daar veel geld voor.

  Ik begrijp niets van het internet.

  • @pomoek: Neistat stopt niet met YouTube en het maken van films. Hij is gestopt met vloggen omdat hij na 419 vrijwel dagelijkse video’s het zat was om zijn privê te delen met de wereld. Hij heeft zijn zoon Owen redelijk veel betrokken in zijn vlogs/films, maar dochter Francine wil hij (voor nu) opvoeden buiten de camera’s. Zelfs als de deal met CNN er niet was gekomen was hij binnen een afzienbare tijd gestopt met vloggen. En geef de man eens ongelijk. Z’n vlogs waren gaaf, maar je moet oppassen dat werk je privéleven niet gaat overnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *