Zo ben jij vandaag klaar voor House of Cards seizoen 5


Vanaf vandaag is het nieuwe seizoen House of Cards te zien op Netflix. Voorbereiden doe je hier.

De komst van het vijfde seizoen van House Of Cards is de laatste weken flink onder de aandacht gebracht door de Amerikaanse streamingdienst. Eerder schreven we wat we al wisten over het nieuwe seizoen. Vervolgens ging Netflix en mister Kevin Spacey himself los met een reclamecampagne. De streamingdienst deelde teasers en trailers met de wereld en Spacey was te zien in diverse Amerikaanse tv-shows.

Vanwege de winst van Donald Trump is de serie nu nog actueler, door de nieuwe president zullen fictie en realiteit waarschijnlijk steeds dichter bij elkaar komen. In het vijfde seizoen zien we onder andere de verkiezingsstrijd met een frisse jonge tegenkandidaat (Joel Kinneman), maar ook de oorlogsverklaring tegen terreurorganisatie ICO. Beide zaken zullen het beste, of beter het slechtste, in Frank Underwood naar boven laten komen. Robin Wright (Claire) zei vorige week op het filmfestival van Cannes: “Sinds zijn verkiezing heeft president Donald Trump al onze ideeën gestolen voor een vervolg. Ik weet echt niet wat we gaan doen in een volgend seizoen… Zelfs sommige elementen uit seizoen vijf zullen niet onbekend in de oren klinken: de grenzen sluiten, fake news, cyberaanvallen, een klokkenluider die zich verschuilt in Rusland en betogers die ‘Niet mijn president!’ brullen voor de poort van het Witte Huis.”

Hieronder check je de vrijgegeven trailers, video’s met Spacey en andere content over het vijfde seizoen van House of Cards. Zo ben jij er helemaal klaar voor om vanaf vandaag te genieten van een kersvers seizoen van de populaire serie. House of Cards seizoen 5 telt 13 afleveringen en is per direct te bekijken!

[gv data=”UW8Zyt8SF_U”][/gv]

[gv data=”IcRRA1i8pqQ”][/gv]

[gv data=”Rw_MuQGUnXc”][/gv]

[gv data=”-9JrJScfCPo”][/gv]

[gv data=”O7YKdjb5eBU”][/gv]

UPDATE: dit zeggen de media over seizoen 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *