Zo gaat de iPhone er in 2017 uit zien

iPhone
Analist Ming-Chi Kuo, een onuitputtelijke bron van iPhone-geruchten, denkt te weten hoe de Apple-smartphones er volgend jaar zullen uitzien. Er zitten behoorlijk wat verrassingen tussen.

De behuizing zal volgens hem van glas zijn, een nogal bijzondere design-verandering. Verder kunnen we een gebogen scherm verwachten (Amoled, natuurlijk), en zal er een 5,8 inch model op de markt verschijnen.

Dat Apple op termijn wil overstappen is een publiek geheim, en werd eerder onder meer gemeld door Kuo zelf. Hij noemde daarbij toen wel het jaartal 2018. Met amoled kunnen flexibele displays worden gemaakt die fellere kleuren tonen.

Interessantst aan de voorspellingen is de glazen behuizing. Volgens Kuo is er officieel nog niet gekozen, en zijn ook plastic (nog steeds) en keramiek (?) opties, maar is men er eigenlijk al uit dat het voor een glazen buitenkant zal gaan, waarbij de randen van staak zijn.

Een nieuw ontwerp maakt een iPhone Plus mogelijk die kleiner is dan de huidige 5,5 inch iPhones, maar toch een groter krijgt.

De telefoontjes zouden ook draadloos op te laden zijn, maar met welke techniek dat gebeurt weet zelfs Kuo niet. De modellen die later dit jaar op de markt komen zullen sterk lijken op de huidige iPhones, behalve dat de koptelefooningang zal verdwijnen.

2 reacties

  1. Ming-Chi Kuo Is net een hagel patroon. Hij roept zoveel, soms is het nog waar ook. Verder niet heel interessant wat hij allemaal beweerd.

    Apple vernieuwd elke 2 jaar de buitenkant dus het lijkt mij persoonlijk wat vreemd als ze in 2017 wederom een verandering doorvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *