Zo goed doet Detective Pikachu het in Nederland

Zo goed doet Detective Pikachu het in Nederland
De film is een ware hit.

Geef een schattig wezen een eigen film, verzin er een grappig verhaal bij en laat Ryan Reynolds de boel aan elkaar praten. Gefeliciteerd, een hit is daar. De nieuwe bioscoopfilm is sinds vorige week te zien en het openingsweekend was in Nederland een waar succes.

Het is zelfs het beste openingsweekend in Nederland voor een gameverfilming allertijden. De film weet daarmee ‘Assassin’s Creed‘ van de troon te stoten. Pokémon Detective Pikachu was in het openingsweekend goed voor een opbrengst van 1.362.272 euro in Nederland. Daarmee laat de film andere gameverfilmingen als Assassin’s Creed (2017) met 916.049 euro en Tomb Raider (2018) 885.207 euro ver achter zich.

Warner Bros kon rekenen op 136.154 bezoekers in het openingsweekend. Met dit aantal is de film zelfs populairder dan Avengers: Endgame en Singel 39. Detective Pikachu is de eerste live-action Pokémon film in de geschiedenis. Door de slimme aanpak van stemacteur Ryan Reynolds is de film grappig om te zien voor zowel jong als oud. Het is overigens geen echte kinderfilm. Om de film in de bioscoop te zien moet je minstens 9 jaar oud zijn.

[gv data=”rof-GvZ9gjQ”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *