Zo heb je nooit meer last van een zwak Wi-Fi signaal

Eero
Een startup uit San Francisco denkt de oplossing te hebben gevonden. Een traditionele router, maar dan in een ander jasje gestoken.

Het bedrijf Eero komt met een router die veel weg heeft van een Apple Airport Express. In tegenstelling tot Apple, levert Eero meteen drie apparaatjes bij een bestelling. Je kunt ze wel onafhankelijk van elkaar bestellen, maar om het meeste uit de ‘oplossing’ te halen kun je beter het pakket van drie routers aanschaffen.

De witte apparaten van Eero communiceren namelijk met elkaar. Dit moet resulteren in een retegoed Wi-Fi signaal door het gehele huis. Het apparaat kost 199 dollar en voor het pakket van 3 Eero’s moet je 499 dollar neertellen. Een hoop geld, maar volgens meerdere media is het absoluut je zuurverdiende centen waard. Het is vooral een oplossing voor huishoudens waarbij er kamers zijn waar je te maken hebt met een zeer zwak signaal, of zelfs helemaal geen Wi-Fi. Een commercial van Eero kun je hieronder bekijken.

[gv data=”tOcvNoEOyMQ”][/gv]

2 reacties

  1. Of je koopt gewoon even een wifi versterker voor een tientje die je in je stopcontact doet. Ohja en het geeft natuurlijk hetzelfde resultaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *