Zo heeft men invloed op het ontwerp van de volgende Pixel

Pixel
Google vroeg hulp van het volk.

Bij Apple of Samsung zullen ze ons, de gebruikers, niet zo gauw vragen hoe het volgende vlaggenschip er moet gaan uitzien. De techbedrijven hebben hun eigen designwonders die aan de gang gaan met diverse ontwerpen. Het Amerikaanse Google doet het anders en vraagt feedback vanuit de community.

Via het Pixel User Community-draadje op het productforum van Google vraagt Krishna Kumar, productmanager bij de techgigant, aan de forumleden enkele vragen over het design van de volgende generatie Pixel. Kumar is benieuwd wat men vindt van het huidige design, wat er beter kan en waar men echt een hekel aan heeft bij de huidige Pixel.

Meer dan 1.000 reacties volgden. Zo uit men kritiek op het feit dat de Pixel niet waterdicht is. Ook het feit dat de smartphone alleen verkrijgbaar is met 32 GB aan opslag is een kritiekpuntje. Inmiddels is het topic op slot gegaan en analyseert Google alle antwoorden. Het is nu afwachten of de volgende generatie Pixel inderdaad een stuk beter gaat worden dan zijn voorganger.

3 reacties

 1. Allemaal open deuren …

  En ja, voor een hoop mensen zaken die ‘onzin’ waren.

  Waterdicht was gelul tot 2 jaar geleden, nu vind ieder dat een plus

  16GB was genoeg !! Je hoort het ze nog zeggen want hun doen al jaren met hun 16GB toestel en bewaren zooi in de cloud, etc etc etc. Nu zie je dat 32GB zelfs aan de krappe kant is voor premium toestel gebruikers.

  • @turbobrick: niets is prettiger dan 256 GB. Waterdicht is altijd wel lekker. Ik heb er graag een ouderwetse audio-jack voor over ;).

   Maar zonder gekheid: opslag op een mobiel apparaat is echt prettig. Aangezien Apps en OS telkens meer ruimte innemen, is extra geheugen noodzakelijk. Dus de vraag naar meer ruimte is volkomen logisch.

   En een waterdicht toestel heeft zijn nut al bewezen. Mijn vriendin liet haar telefoon per ongeluk in de wasbak vallen en deze werkt nog altijd feilloos.

   Dus ik kan beide punten goed begrijpen.Keurige telefoon, trouwens, die Pixel. Prima apparaatje, niets mis mee.

   • @willeme: Ik doel op die punten die voor veel mensen bullshit waren 2 jaar geleden …
    Ik was altijd een voorstander van veel geheugen (heb je nooit genoeg) en Waterdicht.
    Audio port voor over ? Op mijn S7 edge zit die erop en kan prima onderwater.

    Was overigens ook niet de reden om die te schrappen op de iphone 7 volgens Apple.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *