Zo kom je in de stemming voor de laatste Game of Thrones

Zo kom je in de stemming voor de laatste Game of Thrones
Het zit er bijna op voor de populairste TV-serie van dit moment.

Zondag 19 mei 2019 gaat de geschiedenis is als de dag dat de laatste aflevering van HBO’s Game of Thrones werd uitgezonden. Klinkt nogal dramatisch, maar er zijn fans die ongetwijfeld een traantje gaan laten bij het zien van de credits.

Overigens is het bij ons al 20 mei wanneer de aflevering te zien is. Het meerendeel zal de laatste aflevering maandagavond kijken. Het achtste seizoen bestaat uit zes afleveringen en heeft nogal wat kritiek te verduren gehad. Er is zelfs een petitie georganiseerd om seizoen acht over te doen en die heeft veel bijstand gekregen van fans en critici.

Een waardig afscheid of niet: Game of Thrones is voorbij en dat is een zware pil voor liefhebbers over de hele wereld. Om in de stemming te komen voor de laatste aflevering van vandaag/morgen heeft Jack Black iets unieks gedaan. De acteur leek het een goed idee om de intro van Game of Thrones te zingen. Nog even meeliften op het succes van de TV-serie, dat heeft Black goed bekeken. Zijn optreden begint rond 35 seconden in onderstaande video, zing je mee?

Lees ook: Game of Thrones: Dit verwachten we van de laatste aflevering

[gv data=”uh7yzFGITyE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *