Zo komt de OnePlus 7 via T-Mobile naar Nederland

Zo komt de OnePlus 7 via T-Mobile naar Nederland
OnePlus en T-Mobile kondigen een samenwerking aan.

Nog een klein maandje en dan is het zover. Dan lanceert OnePlus de nieuwe 7. Uiteraard komt het toestel ook naar Nederland en de Chinese techgigant gaat de OnePlus 7 onder meer via T-Mobile aanbieden.

De OnePlus 7 zal verkrijgbaar zijn in alle Nederlandse T-Mobile shops en via de site van het telecombedrijf. Het is voor het eerst dat OnePlus een samenwerking aankondigt met een Nederlandse provider. De samenwerking met T-Mobile is de eerste in Europa, in de Verenigde Staten heeft OnePlus sinds oktober een partnerschap met T-Mobile US

OnePlus is nu bijna een jaar actief op de Nederlandse markt. Met het uitbreiden van markten ziet het techbedrijf ook een groei in verkoopvolume. Er is sprake van een verdubbeling in de verkopen als je kijkt naar een jaar geleden. Naast T-Mobile zal de nieuwe OnePlus 7 ook verkrijgbaar zijn via bijvoorbeeld de website van het merk.

Op dinsdag 14 mei om 17:00 is de officiële onthulling van de OnePlus 7. Hier lees je meer informatie.

Eén reactie

  1. ‘Exclusiviteit’ door het samenwerkingsverband met T-Mobile, my ass. Zo adverteert deze provider ook al met de Oppo RX17. Zouden ze bij deze provider niet weten dat er ook nog zoiets bestaat als parallelimport?

    En laten we eerlijk zijn, hoeveel mensen zitten er anno nu nog te wachten op een telefoon met provider-branded software?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *