Zo koop je de OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona in Nederland

Zo koop je de OPPO Reno FC Barcelona in Nederland
Waar is deze bijzondere smartphone verkrijgbaar? Je leest het na de klik.

Vorige week kondigde OPPO aan dat er een speciale versie gaat komen van de Reno 10X Zoom. Het gaat hier om een FC Barcelona Editie met 8GB RAM en 256GB ROM. Het goede nieuws is dat OPPO deze smartphone ook officieel in Nederland gaat verkopen. Het toestel zal exclusief via MediaMarkt verkocht worden voor 899 euro. Let wel, niet alle filialen van het bedrijf krijgen de OPPO op voorraad.

Je kunt enkel bij de MediaMarkt in Amsterdam ArenA, Rotterdam Centrum en Den Haag terecht voor deze OPPO Reno FC Barcelona. De buitenkant van de smartphone herken je aan de iconische FC Barcelona-kleuren. Daarnaast heeft het techbedrijf de software van de smartphone aangepast met speciale FC Barcelona animaties, pictogrammen en voetbalgraphics. Er zijn zelfs unieke beltonen die het stadiongeluid van FC Barcelona naar de Reno brengen.

De OPPO Reno 10x Zoom FC Barcelona komt in een unieke doos met een FC Barcelona-hoesje zodat je deze Reno 10x Zoom krasvrij kunt houden. Het is niet bekend of het hier gaat om een gelimiteerde oplage of gewoon een nieuwe variant. Voorlopig lijkt het erop dat je dus geen zorgen hoeft te maken over de voorraad bij de MediaMarkt.

Lees ook: dit kost de OPPO Reno-serie in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *