Zo krijg je Apple Music voor de helft van het geld


Apple Music kost geld, en geld kost altijd teveel, maar er is een manier om toch maar 50% af te rekenen bij Apple Music.

Als student krijg je al jaren korting in de Apple, maar dat gold dus nooit voor muziek. Maar daar komt nu verandering in. Helaas moet je wel wat moeilijke dingen doen om de korting te kunnen incasseren.

Vanaf vandaag is Apple Music, niet alleen logisch ingedeeld, maar ook voor studenten beschikbaar voor de helft van het geld. Dat betekent dat je voor €4,99 je hele belbundel erdoorheen kunt streamen. Maar helaas is het toch niet zo makkelijk. Het aanbod geldt namelijk alleen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Ierland, Australië en Nieuw Zeeland.

En dat is vreemd, want zo blijkt maar weer eens dat alleen de onnodige regels in de EU voor iedereen gelden en de handige regels plotseling niet gelden als het in het voordeel is van een bedrijf. De EU staat namelijk niet toe dat er in de EU verschillende leveringsvoorwaarden worden gebruikt, maar blijkbaar mag Apple dat dan ineens weer wel.

Dus als je een student bent die nog een jaartje buitenland in het verschiet heeft, dan kun je die nu incasseren en dan ook meteen 50% Apple-korting krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *