Zo laat je de LED-flitser van je iPhone knipperen bij melding

iPhone
Wist je dat je de LED-flitser een melding kan laten geven als er bijvoorbeeld een bericht binnenkomt? Here’s how.

Het kan handig zijn om een melding niet alleen te horen, maar hem vooral ook te zien – niet alleen voor mensen met een beperking, maar ook als er veel lawaai om je heen is. Via de Toegankelijkheids-opties kun je dit instellen:

1. Op de Instellingen-app
2. Kies Algemeen
3. Kies Toegankelijkheid
4. Ga naar Horen
5. Zet Led-flits bij melding aan

De LED zal knipperen op de volgende momenten: als je tijdens een telefoongesprek een melding ontvangt, en als je een melding ontvangt als je telefoon vergrendeld is. Als je telefoon in de Niet Storen-stand staat zal het lampje niet knipperen.

Nog meer iPhone-tips? Hier lees je hoe je hem in 10 seconden beter laat draaien en hier of je het display kunt repareren met cola.

2 reacties

  1. Ideaal idd. Gebruik ik als sinds de Oppo Find 5 (4 jaar terug). Blauw voor Facebook bericht, groen bij whatsapp, rood bij groepsbericht whatsapp, wit voor email etc.

    • @ffw88: Yeahh, dit is toch heel wat anders dan een sublieme indicator light aan de voorkant van het toestel. Dit flitst (met de flits van de camera dus!) als een mofo zodat het iedereens aandacht trekt binnen een straal van 10m. Persoonlijk irriteer ik me rot hier aan.
      Trouwens een nieuwswaarde van niks, dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *