Zo mooi worden jouw foto’s met de OnePlus 7 Pro camera’s

OnePlus7Pro-nightscape-modus
Alle camera-opties zijn getest en dit zijn de verbluffende resultaten.

Een van de aspecten die ervoor zorgt dat de OnePlus 7 Pro zo’n goede eerste indruk maakt is de cameravoering. Zo kun je door de ‘Nightscape modus’ ook bij minder licht de mooiste foto’s maken zonder kunstmatige effecten van de flitser. Naast de titelfoto zie je hier nog een foto die met nightscape modus gemaakt is.

OnePlus7Pro-nightscape-modus-2

Een van de andere camera’s is een 16 MP 117 ° groothoeklens. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien kan je daar ook mooie effecten mee bereiken.
OnePlus7Pro-groothoeklens

Naast kunstzinnige effecten kun je ook prachtige natuurfoto’s maken dankzij de groothoeklens van de OnePlus7Pro. Wellicht vormt het water of de bij schilders zo geliefde ‘Hollandse lucht’ jouw inspiratiebron.

OnePlus7Pro-groothoeklens-2

Naast de speciale effecten is de hoofdcamera van 48 MP in de meeste gevallen genoeg om de mooiste foto’s te maken. Dit bewijzen onderstaande kiekjes.
OnePlus7Pro-48MP-camera

De enige vraag die we ons hier stellen is: ‘hoe gedetailleerd wil je het hebben?’
OnePlus7Pro-48MP-camera-2

Dankzij de ‘Ultralight Engine’ optie zie je op iedere foto en iedere selfie de omgeving in natuurlijke kleurvarianten, ongeacht de belichting en eventuele schaduwen. Zo maak je ook op straat de mooiste selfies, zoals je op onderstaande foto kunt zien.

OnePlus7Pro-ultrashot-engine

Tot slot kun je ook kiezen voor zeer stijlvolle zwart-wit filters om jouw foto’s een mooie styling of een retro-sfeer te geven.
OnePlus7Pro-zwart-wit

Gelukkig hoef je als echte fotoliefhebber niet te lang te wachten, de OnePlus 7 en OnePlus7Pro zijn vanaf 21 mei verkrijgbaar.

Bron: Coolsmartphone.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *