Zo probeer je nieuwe schoenen, thuis op de bank

Zo probeer je nieuwe schoenen, thuis op de bank
Lekker lui op de bank thuis in plaats van naar een winkel gaan.

Online shoppen is een zegen, maar niet alle kleding gerelateerde items zijn eenvoudig online te bestellen. Schoenen bijvoorbeeld. Staan ze écht zo leuk bij je kledingstijl zoals je wellicht denkt?

Van de bank afkomen en naar de winkel gaan lijkt de enige duidelijke oplossing om op dit vraagstuk een antwoord te krijgen. Gelukkig leven we in 2019 en zijn er ook modernere oplossingen beschikbaar. De nieuwe app Wanna Kicks helpt je. Via augmented reality kun je met de app de nieuwste schoenen virtueel passen. De app is beschikbaar op iOS. Wel is het een vereiste dat je minimaal iOS 11 hebt draaien. Dit betekent dat iPhones ouder dan de 6s niet compatibel zijn met Wanna Kicks.

De app is eenvoudig in gebruik. Zorg dat je geen schoenen draagt, open de app, zoek een paar schoenen uit en richt de camera van je smartphone vervolgens op je voeten. De schoenen zullen als een magische spreuk digitaal in beeld komen. Let wel, helemaal perfect is de app niet. In combinatie met lange broeken wil de app nog wel eens een bug vertonen. Het is in ieder geval een alternatief voor de extreem luie shopverslaafde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *