Zo schaars wordt de Bitcoin

bitcoin-vertrouwen-altcoin-koers
Deze statistieken laten zien hoeveel vertrouwen investeerders hebben.

Als je vertrouwen hebt in de Bitcoin is het verstandig om ze op lage koers in te kopen en ze vast te houden totdat de koers explodeert. Nu zijn analisten steeds aan het voorspellen wanneer zo’n koersexplosie plaats zal vinden. Helaas zijn de voorspellingen tot nu toe niet uitgekomen. Toch blijken steeds meer beleggers vertrouwen te hebben in een grote koersstijging op lange termijn.

Dit blijkt uit statistieken van Coinmetrix. Zij brachten het verloop van Bitcoin wallets met meer dan $ 100.000,- waarde inzichtelijk. Dit ziet er als volgt uit:

Wallets met meer dan 10 Bitcoin

Naast het feit dat het aantal hamsteraars klaarblijkelijk blijft stijgen is ook opvallend dat na de crash van begin 2018 en de daarop volgende cryptowinter ondanks beweging geen noemenswaardige daling te zien is. Dit is een teken dat grotere/professionele beleggers ook tijdens en na de cryptowinter vertrouwen hebben (gehouden) in de Bitcoin en klaarblijkelijk betere tijden voorzien. Daarnaast kunnen de whales hun positie ook gebruiken om de koers te beïnvloeden.

Overigens zijn de live koersen, die ik om 12.35 vastlegde, nog niet in juichstemming. Sterker nog, de top 5 Altcoins presteert beter dan de Bitcoin, zoals je kunt zien.

bitcoin-altcoin-top-5-altcoins-verslaan-bitcoin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *