Zo scoor je alsnog snel een uitverkochte Apple Watch

Auteur: , 7 Reacties
Apple Watch doet het goed op eBay

Je kon erop wachten, maar de eerste Apple Watches verruilen al voor de officiële release van eigenaar. De smartwatch doet het namelijk goed op eBay.

Apple-producten hebben altijd één ding gemeen: ze zijn in eerste instantie ontzettend slecht leverbaar. De Apple Watch is in Nederland voorlopig zelfs helemaal niet te koop, maar ook in andere landen moest je er vroeg bij zijn om ervan verzekerd te zijn dat je het klokje op 24 april om je pols hebt. In de Verenigde Staten bestelden ongeveer een miljoen mensen de Apple Watch, al lijkt het erop dat een deel dat vooral heeft gedaan om te cashen.

Je hoeft namelijk maar een korte blik op eBay te werpen om te zien dat er letterlijk honderden advertenties geplaatst zijn door mensen die de smartwatch kwijt willen voor ze ‘m daadwerkelijk gezien hebben. Je kunt er wel vanuit gaan dat de verkopers je pootje lichten, want de vraagprijs ligt in de meeste gevallen twee keer zo hoog als de originele verkoopprijs, maar ze beloven je wel dat je de Apple Watch als een van de eersten in huis hebt.

Mocht je je daar niet door laten afschrikken, dan kun je hier kijken of er misschien een horloge te koop is dat bij jou past. Is je portemonnee wat minder gevuld, dan raden we je aan hier een kijkje te nemen.7 reacties

Waarom wordt er zo veel Apple meuk gepost hier eigenlijk? Het is GEEN mooie smartwatch. Veel te hoog geprijsd. Er zijn zat andere mooiere smartwatches… Bijvoorbeeld: Moto 360
@zaphodbeeblebrox: Ik ben het met je eens dat er mooiere/goedkopere smartwatches zijn, maar zo populair als de Apple Watch is er tot nu toe niet één. Ter vergelijking: in 2014 werden er in totaal 720.000 smartwatches met Android Wear verkocht, Apple haalde alleen in de VS afgelopen vrijdag al een miljoen pre-orders binnen.

Verder is het volgens mij niet zo dat we niet over andere merken of modellen schrijven. We bekijken wél per product of het interessant genoeg is en dan vallen bepaalde modellen vrij snel af…
@JordyS: is ook niet zo raar hoor. Apple producten zijn over het algemeen altijd al “over-hyped” geweest. Tel daarbij op dat de geruchtenmolen van de “transparante iWatch (zoals hij volgens velen zou gaan heten) al vanaf 2010 aan het draaien is en elke poep en scheet met minimale nieuwswaarde naar buiten wordt gebracht als shocking news, dan worden mensen vanzelf geprikkeld om zo’n ding te pre-orderen.

Ook nog even een beperkte voorraad er bij en het feest is compleet.

Normaal denkend mens wacht wel een paar reviews af voordat je zoiets aanschaft. Maar goed, had ook niks anders verwacht eigenlijk.
@JordyS: Dat jullie subjectief zijn was wel duidelijk, en pre-orders direct doortrekken naar harde verkopen is een beetje cru imo.

Maargoed, het is weer duidelijk dat de Apple marketing machine haar werk weer op volle toeren draait. Al vraag ik me af of dat echt nodig is, er zijn toch genoeg mensen die het zonder blikken of blozen kopen. Dat die een miljoen niet in de buurt komt van de verkoopaantallen van de iPhone6 en 6plus stemt me dan wel weer vrolijk. Blijkbaar hebben de consumenten toch nog wat gezond verstand.
Want laten we eerlijk zijn, zowel deze als android wear zijn compleet overbodige prullaria, en je ziet er direct uit als een ontsnapte programmeur die eten moet gaan verzamelen.
ach, in ieder geval weten we hoe de komende Samsung Gear eruit gaat zien…
Ja @wokpan dat weten we, die wordt rond.

De Apple watch is een grote grap, dat weten we ook.
@wokpan: De iWatch is ook echt innovatief (haha-ha)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).