Zo verdien jij Bitcoin zonder ze te kopen

statos-bitcoinfiets
Nederlands handelsplatform is social media te slim af.

Het Nederlandse Satos is een handelsplatform waar je Bitcoin en andere cryptomunten kunt kopen. In hun marketingstrategie hadden zij een fiks budget voor social media marketing opgenomen om mensen zo te verleiden om bij hun de Bitcoins en andere munten te kopen. Helaas hebben zowel Google als Facebook en Twitter moeite met advertenties voor Bitcoin-beurzen. Die worden dan ook regelmatig geweigerd.

Dit bracht Statos op een idee. Het is natuurlijk niet verboden om een foto van een fiets op social media te delen. Daarom hebben zij 200 Bitcoin-fietsen laten maken. Deze rijden tot en met 18 maart door Amsterdam. Als jij zo’n fiets ziet rijden hoef je maar twee dingen te doen: 1. een foto van de Bitcoinfiets maken met jouw smartphone en 2. Deze delen op Instagram met de hashtag #Bitcoinbike. Als dat gelukt is en je voldoet aan de actievoorwaarden krijg jij van het handelsplatform € 5,- in Bitcoin. Zo weet je zeker dat je winst maakt.

Het bedrijf heeft al eerder bijzondere acties gedaan om toch aandacht te krijgen zonder social media. Een van de initiatieven was de rijdende Bitcoin-bus. Deze bus genereerde veel persaandacht en veel mensen maakten foto’s. Dat succes heeft hen voor deze stunt geïnspireerd. Succes met fotograferen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *