Zo verwijder je Donald Trump van het internet

Trump Filter
Alweer zo’n handige Chrome-plugin!

Trump wil zelf graag het internet afsluiten – niet het hele internet, nee, alleen kleine stukjes internet, de stukjes internet waar de terroristen van IS en andere moslims actief zijn. Nou goed, dat kan natuurlijk helemaal niet. Maar wat wél kan, is Donald Trump van het internet verwijderen. Hij blijft natuurlijk gewoon bestaan op internet, maar jij hebt daar geen last meer van.

Alles dat je hoeft te doen is het officiële Trump-filter te installeren en hopla, geen Trump in 2016. Heb je daar mee nog niet genoeg gefilterd? Probeer ook eens het Star Wars spoilers-filter.

3 reacties

  1. Ik vind het maar apart dat dit enige nieuws waarde heeft, en ik snap ook niet waar alle haat vandaan komt op deze politicus keer op keer weer naar beneden te halen. Terwijl hij in alle peilingen toch echt op nummer 1 staat.

    • @batman: Omdat de (met name linkse) media graag mensen zwart proberen te maken die een andere mening hebben dan zijzelf. We leven in een land met vrijheid van meningsuiting maar het lijkt tegenwoordig wel alsof je alleen recht van meningsuiting hebt als je de linkse mening aanhangt. Heb je een andere mening dan word je meteen lager opgeleid, tokkie en racist genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *