Zo vind je een fijne Sim Only

hee hoi
Telefoonabonnementen vergelijken wil nog wel eens een vervelend dingetje zijn.

Als je een mobiele telefoon hebt (wie heeft er nou geen smartfoon of mobieltje?) dan ken je de jaarlijkse of tweejaarlijkse dans wel: wie mag zich de komende tijd mijn provider noemen. De schrijver dezes zit dan gauw een paar weken met een post-itje achter de computer om vergelijkingen te maken tussen allerlei abonnementen.

Moeilijk en irritant. Uiteindelijk blijkt alles totaal onvergelijkbaar. Je hebt er gewoon de kracht niet voor, Gerard Joling.

Enter een partij die je wil helpen. Een specialist van de SIM only. Zeggen ze zelf tenminste. Ze vinden zelfs dat ze superkracht hebben: OnlySim.nl. De belofte van het bedrijf is dat ze door alle marketingbullshit van de aanbieders heen kunnen kijken met hun X-rayvision en dat ze het krypton tegen neologismes hebben ontdekt.

De volgende zin uit hun persbericht wilden we je echt niet onthouden (want als dat waar is dan ben je de afgelopen jaren echt uitgekleed):

Gemiddeld bespaart een consument via een vergelijking op OnlySim al gauw 50% op de maandelijkse abonnementskosten

Tja, het is geen garantie, maar een kijkje is natuurlijk snel genomen. Mocht je geld overhouden, dan kun je eventueel een gouden NES kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *