Zo weet de ZTE Z11 mini zich van de rest te onderscheiden

ZTE nubia Z11 mini
Het valt niet mee om je als vis in een zee te onderscheiden van de rest. ZTE denkt een manier te hebben gevonden met de nubia Z11 mini.

Het toestel zal worden gelanceerd als mid-range smartphone, maar beschikt over volwassen specificaties. Vooral de camera kon op extra aandacht rekenen. De telefoon draagt de naam ‘mini’ met zich mee, maar met een 5-inch full HD display is de smartphone alles behalve een klein apparaat.

De smartphone heeft een Snapdragon 617 chipset en doet het met 3GB aan RAM geheugen. Ook de 64GB aan vrije opslag is netjes te noemen. Het toestel draait een op Android 5.1.1 gebaseerd OS genaamd Nubia 3.9. De batterijcapaciteit bedraagt 2800 mAh. Het grote feest tref je op de achterkant van de telefoon aan. ZTE koos voor een 16 megapixel Sony IMX298 camera. De sensor van deze camera wordt ook gebruikt voor A-toestellen als de Xiaomi Mi 5 en de Huawei Mate 8. Niet de minste smartphones. De camera aan de voorzijde moet het doen met 8 megapixels.

De ZTE nubia Z11 mini wordt vooralsnog enkel in China gelanceerd voor omgerekend zo’n 220 euro. Of het toestel via officiële kanalen later naar Europa gaat komen is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *