Zo werkt de vernieuwde Foto’s app op OS X Yosemite

OS-X-Photos-App
De grootste vernieuwing van OS X Yosemite 10.10.3, is zonder twijfel de vernieuwde OS X Foto’s app. Dit is er veranderd.

De nieuwe Foto’s app vervangt iPhoto en zet duidelijk jouw foto’s centraal. Het scherm vult zichzelf met jouw kiekjes zodra je de app opstart, die je vervolgens uit kunt vergroten door erop te klikken. De Mac app valt het beste te vergelijken met de iOS-versie die alweer een tijdje meegaat. Ook daar worden je foto’s op datum gesorteerd.

iCloud
Een groot voordeel is dat je nu al je foto’s op verschillende Apple apparaten met elkaar kunt synchroniseren nu de OS X Foto’s app er ook is. Door de foto’s via iCloud te synchroniseren heb je op die manier op al je apparaten je fotocollectie bij de hand.

OS-X-Photos

Wat het bewerken van foto’s betreft, blijven de functies grotendeels hetzelfde. Nadat je een foto hebt aangeklikt om te editen, kun je met een speciaal menu aan de zijkant van het scherm de gewenste bewerkingen uitvoeren.

Naast de nieuwe Foto’s app zorgt OS X 10.10.3 ook voor de nodige bugfixes. Kijk hier voor een volledige lijst met de veranderingen die OS X 10.10.3 met zich meebrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *