Zo ziet de Huawei Mate 10 Pro eruit

Auteur: , 1 Reactie
Het Chinese bedrijf verandert wat aan de lay-out

In vier prachtige kleuren beschikbaar?

Professioneel lekker Evan Blass postte vandaag een render op Twitter van de Huawei Mate 10 Pro. Het aankomende topmodel van de Chinese fabrikant gaat een aantal nieuwe features krijgen, al suggereerde Huawei eerder (in een creepy video) dat de A.I. het grootste selling point van de Mate 10-serie zou zijn.

Ik zou voor de blauwe gaan

Zoals blijkt uit de bovenstaande render zou de Mate 10 Pro dus een dubbele camera krijgen, waarbij de individuele camera’s in tegenstelling tot bijvoorbeeld de P10 onder elkaar zullen zitten. Overigens zijn de camera’s ongeveer hetzelfde gepositioneerd als bij de Mate 9. Daarnaast wordt ook duidelijk dat de Mate 10 Pro een vingerafdrukscanner zal krijgen aan de achterkant van het toestel. Wederom in tegenstelling tot de huidige P10.

In een eerder artikel gaven we al meer details over wat er zich onder de motorkap van de reguliere Mate 10 bevindt. De specs van de Mate 10 vind je hier. Ook daagde Huawei concurrent Apple uit met een provocerende sneer richting Apple’s Face ID voor de iPhone X. We moeten nog een paar weken wachten voor de Mate 10 en Mate 10 Pro officieel onthuld gaan worden.1 reactie

Ik heb sindskort de P10 van dit merk, wat een topper!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).