Zonder je af van de wereld met de laptopsok

Zonder je af van de wereld met de laptopsok
Breien is weer helemaal hip. Zeggen de kenners. Wij zijn de beroerdste niet en presenteren als breitip: de zelfgemaakte laptopsok.

Dit haakwerk is de ideale manier om je even helemaal af te sluiten van nieuwsgierige collega’s, medepassagiers en andere vervelende meelezers. Of gebruik het om met je computergear buiten in alle privacy en zonder weerkaatsing van het zonlicht te kunnen werken. Ja, wij zien mogelijkheden genoeg voor deze katoenen laptopcondoom. Uitgerust met een elastische band bij de hoofdopening sluit hij perfect aan en middels de twee handopeningen heb je de gelegenheid om alles keurig in het geniep te doen, wat dat ook moge zijn.

Wat je nodig hebt om deze hoodie te maken staat hier. Foto’s van laptoppers die enorm doch incognito voor schut staan – samen met een aantal andere brei-oplossingen voor apparaten – in de gallery.

[lg_folder folder=”0_Divers/Laptopsok/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Je moet zo’n ding ook gebruiken waar hij voor gemaakt lijkt te zijn. Ik ben nog nooit uitgelachen als ik onder de donkere doek van m’n camera stond. Goed voor je privacy is dat ook niet, mensen komen wel altijd even kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *