Zou jij een abonnement nemen voor reclamevrij YouTube?

YouTube-Abonnement
In het antwoord op die vraag is YouTube erg geïnteresseerd, want als we deze geruchten mogen geloven, presenteren ze een abonnementsdienst in de loop van dit jaar.

De abonnementendienst van YouTube schakelt alle advertenties en reclames uit voor betalende kijkers en biedt ook de mogelijkheid om video’s lokaal op te slaan op smartphones en tablets, zodat je ze offline kunt bekijken. Handig als je een lange treinreis voor de boeg hebt en je niet je databundel er doorheen wilt knallen.

Uitgelekte e-mail
Bloomberg ontdekte deze nieuwe plannen van YouTube toen bekende YouTubers een e-mail kregen van de videodienst.

Voor een prijs van tien dollar per maand krijg je deze functies, evenals exclusieve toegang tot bepaalde video’s. Populaire YouTubers kunnen zelf kiezen of ze een video alleen voor betalende gebruikers beschikbaar maken. Naast dit algemene abonnement zou er ook een speciaal lidmaatschap voor muziek- en kindervideo’s verschijnen. De prijzen hiervan zijn nog niet bekend.

6 reacties

  1. Ehm nee, ik gebruik gewoon wel ad-blocker. En als google in al zijn wijsheid besluit deze niet meer te accepteren in chrome (plugins niet via de store zijn al lastiger in te brengen) stappen we weer over op een ander browsertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *