Zoveel V10’s wist LG de afgelopen tijd te verkopen

LG V10
De nieuwe smartphone van het Zuid-Koreaanse merk is nu een tijdje op de markt. Maar verkoopt het toestel een beetje?

Het antwoord is simpelweg: ja. De V10 is een hit in de Verenigde Staten. In slechts 45 dagen vloog het toestel 450.000 keer over de toonbank. Dat komt neer op bijna 10.000 verkopen per dag.

Het toestel werd eind oktober gelanceerd en lag begin november in de winkels. Volgens LG is de smartphone vooral populair onder jongeren. Daarnaast werd 37% van de verkopen gedaan door klanten tussen de 25 en de 34 jaar.

De bijzondere smartphone, met twee displays, komt ook naar Nederland. Volgens LG kunnen we de V10 vanaf 1 januari gaan verwachten in ons land. Het toestel zal een prijskaartje krijgen van 699 euro.

Eén reactie

  1. Deze telefoon sinds half november in mijn bezit. Gekocht na bezoek aan korea voor werk. Echt geweldige telefoon ligt goed in de hand is snel. Scherm is mooi helder en diep van kleur de dubbele front camera zorgt er voor je in grote hoek mooie foto’s kan maken. Ook de back camerea maakt mooie duidelijke foto’s. Het tweede kleine scherm is leuke gadget maar voegt niet perse iets extra toe. Als je opzoek bent naar telefoon in top segment en je kijkt verder dan samsung en apple is dit zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *