6-jarige YouTuber koopt villa van 8 miljoen

6-jarige YouTuber koopt villa van 8 miljoen
Grote kans dat ze een dikkere bankrekening heeft dan jij.

Je eerste huis kopen is een mijlpaal in het leven. Deze dame is er wel heel vroeg bij en we gokken dat er geen champagne is gedronken bij de overdracht. Het gaat hier namelijk om Boram en Boram is slechts zes jaar oud.

Het is een Zuid-Koreaans meisje en runt een kinderkanaal op YouTube. Het principe wat je vroeger op televisie zag in kinderprogramma’s heeft Boram naar YouTube gehaald. In de filmpjes wordt niet echt gesproken. Ze speelt met nieuw speelgoed en test allerlei zaken uit. Dit onder begeleiding van cartoon geluidjes en overdreven gezichtsuitdrukkingen. Perfecte kijkvoer voor kinderen. Het nadeel is wel dat je kind daarna zal roepen dat hij of zij ook dat speelgoed wil hebben.

Het kanaal heeft 13 miljoen abonnees en op elke video stromen miljoenen views binnen. De meest bekeken video van Boram heeft 333 miljoen views. De zaken gaan zo lekker dat er via het familiebedrijf achter dit YouTube kanaal een huis is aangeschaft. Het gaat om een villa met een waarde van 8 miljoen dollar in de luxe wijk Gangnam in Seoul, Zuid-Korea.

Lees ook: YouTube aast op studenten met spotgoedkoop abonnement

[gv data=”U3zzRtRo9uc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *