Adelaar pikt camera en maakt een epische selfie [video]

Eagle selfie
Als zelfs dieren al beginnen met het nemen van selfies dan weet je dat het mainstream geworden is. Een jonge adelaar in Australië zag een camera en greep gelijk zijn kans.

De adelaar kon het niet laten om de camera mee te nemen voor een tochtje van meer dan 100 kilometer. Onderweg werden drie opnames van 30 seconden gemaakt, inclusief een prachtige selfie. De betreffende camera was door de Gooniyandi Indigenous Rangers geplaatst naast een rivier om zoutwater krokodillen te filmen, maar een adelaar stuurde die plannen in de war. In eerste instantie werd gedacht dat de camera in het water was gevallen, maar uiteindelijk werd hij gevonden door een voorbijganger.

Bij het bekijken van de beelden werd al snel duidelijk hoe het kon gebeuren dat de camera ruim 100 kilometer verderop werd teruggevonden. De beelden van het vliegtochtje kan je hieronder bekijken. (via: abc.net.au)

[gv data=”qJCedFwrVqk”][/gv]

Eén reactie

  1. Het leuke van dit soort filmpjes is dat je al die problemen van het werk, de heisa om je zwangere dochter, de stress van een achterstallige hypotheek weer even in perspectief worden gelegd. Realiseer je hoe groot al die problemen wérkelijk zijn als je nadenkt over het leven van deze Adelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *