Amerika: “Geen enkel hoverboard is veilig”

Auteur: , Geen reacties

Ja, lees die kop nog maar eens, en denk dan welk land dat zegt. Waarom?

Het land waar je een pistool krijgt bij een pak popcorn of een supersized hamburger heeft gesproken. De uitspraak: hoverboards zijn te gevaarlijk voor mensen. Ja, dat is stof tot nadenken, want is een hoverboard werkelijk gevaarlijker dan een pistool?

Het antwoord daarop, is ja. Huh? En het is nog logisch ook. De US CPSC is de consumentenwaakhond van de Verenigde Staten en het is de overheidsinstantie die keurmerken afgeeft. Geen enkel hoverboard dat op de markt is heeft een keurmerk van het instituut ontvangen. Jammer voor de fabrikanten, maar waar haalt Apparata dan die nonsens vandaan dat hoverboards gevaarlijker zijn dan pistolen? Dat gaan we uitleggen.

Een pistool is een verschrikkelijk gevaarlijk apparaat, maar het is ook veilig. Pistolen werken namelijk niet vanzelf. Dus als niemand een pistool aanraakt gaat er ook niemand dood. Hoverboards doen ook niks als je niet aanraakt. Of wacht, hoverboards doen wel iets als je ze niet aanraakt: ze vliegen continu in de fik. Dat is link.

Door deze uitspraak van de overheid zijn de fabrikanten ook eindelijk echt aansprakelijk te stellen voor de schade. Ze hebben immers officieel ondeugdelijke apparatuur op de markt gezet. Het is dus nu wachten op grote terugroepacties en dergelijke.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).