Apart release-schema OnePlus 7T Pro

oneplus-7t-pro-lek-1
Release vroeger dan vorig jaar maar toch te laat?

Inmiddels is er al veel bekend over de upgrade van de OnePlus 7 PRO, de OnePlus 7T Pro. Waar we eerder de releasedatum nog niet wisten lijkt er nu duidelijkheid te zijn. Volgens een bekende ‘lekker’, die vooral bekend staat om zijn betrouwbare lekken over Samsung, zijn de releasedata bekend.

Vorig jaar werd de ’t Pro’ in Europa en Amerika gelanceerd op 29 oktober en volgde de release op 6 november. Dit jaar lijkt goed nieuws en slecht nieuws te bevatten. Het goede nieuws is dat de release in Europa en Amerika eerder lijkt te zijn ingepland, namelijk al op 10 oktober. Een releasedatum is nog niet bekend.

Naast goed nieuws is er ook slecht nieuws te melden. Als deze gegevens kloppen lopen de westerse releases namelijk zwaar achter op de release in India, die al op 26 september gepland zou zijn. Bovendien zou de verkoop in India op 15 oktober starten.

We zagen al eerder dat India een belangrijke markt is voor OnePlus. Zo wordt de helpdesk ontvlambaar als er een probleem gemeld wordt in deze markt.

Op basis van deze data kunnen we er overigens vanuit gaan dat de Europese en Amerikaanse release tussen 15 oktober en 29 oktober plaats zal zijn.

Dat de release aanstaande is blijkt wel. Inmiddels duiken namelijk de eerste beelden van de OnePlus 7T Pro op. De titelafbeelding is gevonden door Slashleaks en toonden we al eerder. Gebruikers benoemden de opmerkelijke uiterlijke overeenkomst tussen de reguliere OnePlus 7 Pro en de T-versie zo expliciet dat de moderator inmiddels bevestigt dat het echt een lek van de T-versie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *