Apple Store Den Haag gaat op 14 juni open

Apple Store Den Haag
Nog iets minder dan een half jaar geduld en Nederland zou dan eindelijk beschikken over een derde officiële Apple Store. Na Amsterdam en Haarlem is Hofstad Den Haag aan de beurt.

Over het algemeen weet Apple het moment van opening goed geheim te houden, maar in dit geval is toch al het een en ander uitgelekt. Zo kregen winkeliers uit de Haagse Passage een brief waarin stond dat de Apple Store geopend zou worden op zaterdag 14 juni.

Ook bouwvakkers die aan het werk zijn in de Haagse Apple Store zouden te horen hebben gekregen dat 14 juni D-Day is. In december ontstond nog wat ophef in Den Haag toen bleek dat Apple de traditionele kerstboom niet voor de deur wilde hebben. Na de nodige protesten kwam die boom er alsnog. (via: iphoneclub.nl)

Of de Haagse Apple Store ook echt open zal gaan op zaterdag 14 juni 2014 is uiteraard niet 100% zeker, maar het is in elk geval een moment om naar uit te kijken.

Nog geen reacties

  1. Zou top zijn! Ik houd van de passage. Mooie omgeving. Heerlijk sfeertje, en de apple store is goed voor de winkelketens in de passage. Cant wait. Alleen al om gewoon rond te kijken in zo’n apple store. ( nog nooit in geweest )

  2. Zou top zijn! Ik houd van de passage. Mooie omgeving. Heerlijk sfeertje, en de apple store is goed voor de winkelketens in de passage. Cant wait. Alleen al om gewoon rond te kijken in zo’n apple store. ( nog nooit in geweest )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *