Apple WWDC op 8 juni: tijd voor Apple TV?

WWDC 2015 van start op 8 juniApple’s grote developer conference (WWDC) gaat dit jaar van start op 8 juni. Tijdens de conferentie maken we waarschijnlijk voor het eerst kennis met de nieuwe iOS, OS X en nieuwe hardware.

De tagline voor WWDC 2015 is ‘the epicenter of change’. Wat precies aan de orde komt is nog niet duidelijk, maar ook dit jaar zal het evenement weer beginnen met een aantal keynotes van Apple’s topmannen. Volgens de laatste geruchten zou het goed mogelijk zijn dat Apple tijdens het WWDC de nieuwe Apple TV laat zien. Het nieuwe model zou eindelijk apps van derden ondersteunen. Het WWDC zou een logische plek zijn voor deze aankondiging, omdat developers direct aan de slag kunnen met het ontwikkelen van applicaties.

Apple is sinds afgelopen jaar overgegaan op een ander systeem wat betreft de verkoop van tickets. Eerder ging dat nog op first come, first serve basis maar nu wordt er gebruik gemaakt van een willekeurige trekking. Het evenement vindt ook deze keer weer plaats in het Moscone Center in San Francisco en zal duren tot 12 juni. Thuisblijvers kunnen het evenement dit jaar eindelijk volgen via een livestream, iets wat eerder nog niet aan de orde was en voor veel gefrustreerde Apple-fans zorgde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *