Apple’s grotere iPhone X Plus bevestigd in ‘lek’

Auteur: , 2 Reacties
Een hele hoop nieuwe apparaten!

Voor iedereen die een smartphone wil die niet in een broekzak past.

We hoeven waarschijnlijk niet lang meer te wachten op de release van de nieuwe iPhones. Net als voorgaande jaren is het de verwachting dat in het najaar de nieuwe smartphones van Apple worden gepresenteerd. Dit jaar zouden er naar verluidt drie modellen worden gepresenteerd: een goedkopere iPhone X met LCD-scherm, de opvolger van de iPhone X en een iPhone X Plus.

Dankzij technicus Guilherme Rambo is laatstgenoemde smartphone ook zo goed als zeker bevestigd. Tijdens een zoektocht door Apple firmware is er een icoontje gevonden met daarop de iPhone X Plus. Naast de Plus-variant is er ook een icoontje gevonden voor de randloze iPad zonder koptelefooningang, die we kennen van een eerdere ‘leak’.

Rambo laat echter weten dat alle icoontjes zich nog in een vroeg stadium bevinden en dus nog niet ‘af’ zijn. De afbeeldingen zullen dus niet als exacte kopie gezien moet worden van de apparaten die over een paar weken tijd gepresenteerd worden.

Het is niet de eerste keer dat Rambo een mooie Apple-primeur te pakken heeft. Zo wist hij vorig jaar door een vergelijkbare leak ook als een van de eersten zeker hoe de nieuwe iPhone X eruit kwam te zien.2 reacties

>Een nog grotere iPhone X..
Hoe duur wordt deze grap dan wel niet? 1500 euro?
@toyotafortuner: Ja maar het is een investering want ze behouden hun waarde ……. LOL

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).