Apple’s iPhone SE 2 komt binnenkort al uit?

Budget iPhone op komst!!
Speurneuzen vonden onomstotelijk bewijs voor de volgende generatie iPhone SE.

Nu Apple met hun vlaggenschepen behoorlijke prijzen vraagt, is er des te meer vraag naar een goedkoper model. Natuurlijk kun je een oude iPhone 5 op de kop tikken, maar beter komt het miljardenbedrijf met een nieuw instapmodel. Dat lijkt weer een stapje dichterbij te zijn, nu Apple allerlei verschillende varianten registreert bij een Europees-Aziatische overheidsinstantie.

Het Franse Consomac ontdekte dat Apple elf verschillende typenummers registreerde bij de Euraziatische Economische Commissie. Zo werden de A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 en A2106 vastgelegd bij de instantie. Nu, dit zouden stuk voor stuk iOS 11-toestellen van het handelsmerk Apple zijn. Maar wat voor toestellen worden het precies?

Zoals de titel al suggereert, gaat het volgens speculaties om de iPhone SE 2, het instapmodel voor potentiële iPhone-liefhebbers met een kleinere buidel. Overigens zijn het natuurlijk geen elf verschillende iPhones, maar vergelijkbare iPhone SE 2-uitvoeringen bedoeld voor verschillende markten.

Het registreren van de typenummers is een goed teken voor Apple-heads, want voorheen werden verschillende typenummers van iPads, AirPods, de iPhone 7 en een aantal MacBooks op dezelfde manier geregistreerd. Om het nog spannender te maken voor fans van het merk, lijkt de timing van de registratie erop te wijzen dat we behoorlijk snel aan de slag kunnen met de goedkopere iPhone.

Meestal moeten we tot de WWDC (begin juni) wachten voor de aankondigingen van nieuwe Apple-producten, maar geruchten suggereren dat we ons nog voor de zomer mogen verheugen op de iPhone SE 2. Althans, als de typenummers inderdaad bij de SE 2 behoren.

Tot die tijd lees je hier waarom analisten in eerste instantie een opvolger van de iPhone SE niet zagen zitten. Eind februari lekte er daarentegen plots een hoop specs uit van de SE 2.

Nog geen reacties

  1. Waarschijnlijk zullen ze deze ‘ongezien’ aan het gamma toevoegen. Net als de iPad 2017. PB’tje eruit, kleine lezing, maar niet te veel aandacht. De naam zal waarschijnlijk gewoon ‘iPhone’ zijn, om zo in de pas te lopen met de iPad. Dus een samenraapsel van oud design met een paar nieuwe features om zo ook iets aan de onderkant van het gamma aan te kunnen bieden. Aan het einde van het jaar komt er ook nog een eenvoudige MacBook, als opvolger van de Air en de instap MacBook, die aan de dure kant is. Ook dat zal een no-nonsense laptop worden voor zo’n 1.0000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *