Ashton Kutcher doet de Kelso bij Lenovo [video]

Ashton Kutcher bij Lenovo
Ashton Kutcher kennen we misschien beter als een slungelige, dommige jongen die on-screen met Mila Kunis mocht bekken een Hollywoodacteur met een voorliefde voor tech. Normaal specifiek die met een stuk fruit erop, maar het lijkt erop dat hij de grote switch heeft gemaakt als Product Engineer bij Lenovo. Kijk, dán kom je ergens in je carrière.

Lenovo doet wel vaker beroemdheden aannemen als Lady GaGa en Alicia Keys voor promotionele doeleinden, maar die kwamen niet veel verder dan een paar keer met het product in kwestie in publiek verschijnen. Kutcher daarentegen, toont werkelijk interesse in de techniek achter de tablets van de fabrikant, of zo doet hij het lijken in onderstaand filmpje. Het feit dat de man een aarslading Twitter-volgers heeft zal ook wel geholpen hebben voor Lenovo.

Natuurlijk kan je ook niet vergeten dat hij in het verleden de frontman van een andere beroemde tabletbouwer speelde, iets waar Lenovo ook mee speelt. Kutcher verbindt zijn naam aan de Lenovo Yoga, een tablet die met zijn ronde handvat een oplossing biedt voor het typen op een tablet.

Het intro van Ashton’s eerste dag bij Lenovo begint rond 3 minuten, dus als je vooral Kelso Steve Jobs Ashton Kutcher’s knappe koppie wil zien en niet al te veel lastig gevallen wil worden met reclamepraatjes raden wij aan even het eerste gedeelte te skippen.

[gv data=”JVp6qyMClrA”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *