Avengers: End Game, bekijk hier de nieuwste beelden

Avengers: End Game, bekijk hier de nieuwste beelden
Er is weer nieuw materiaal van Avengers: End Game verschenen!

Dit gaat toch wel dé Marvel-kraker van 2019 worden. Later deze maand verschijnt Avengers: End Game in de bioscopen over de hele wereld. In aanloop naar de release is er nog één keer een trailer vrijgegeven die nieuwe beelden naar voren brengt.

In de nieuwe trailer komt slechterik Thanos naar voren. Hij geeft de indruk klaar te zijn om het op te nemen tegen de Avengers. Het is alweer even geleden dat de eerste trailer van Avengers: End Game verscheen, dat was namelijk in december. Het verhaal gaat verder waar het vorige deel eindigde, doen Thanos met de Snappening een deel van de menselijke bevolking wist uit te roeien. Helaas gingen ook enkele van onze favoriete superhelden naar het hiernamaals. In Avengers: End Game de taak aan de overgebleven Avengers om voor eens en altijd een einde te brengen aan de tirannie van Thanos, een episch plot die een mooie film moet gaan opleveren.

Naast Thanos komen onder meer Tony Stark, Pepper Potts, Black Widow en Hawkeye in deze laatste trailer naar voren. Het team werkt aan een plan om Thanos te verslaan, al krijgen we hier uiteraard nog weinig van te zien. Avengers: End Game is vanaf woensdag 24 april te zien in de bioscoop.

[gv data=”KCSNFZKbhZE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *