Bijna zeker: dit is het uiterlijk van de iPhone 8

iPhone 8
Op basis van alle speculaties is een nieuwe mockup naar buiten gebracht.

Al het hele jaar door hoor je geruchten over een nieuwe iPhone. De eerste berichtgevingen zijn altijd wat vaag en naarmate de tijd toeneemt, krijg je meer specifieke info te horen. Over een maand is het zover. Dan komt Apple met de nieuwe iPhone of iPhones. Aangezien de onthulling nadert, kan er al een goed beeld worden geschetst over de iPhone 8.

Bovenstaande foto zal voor zo’n 99% overeenkomen met de echte iPhone 8. De mockup is gebaseerd op de laatste geruchten. Het ontwerp komt overeen met eerdere concepten die we al voorbij hebben zien komen.

De iPhone krijgt een gladde achterkant en de nieuwe dubbele camera zal verticaal worden geplaatst. De iPhone 7 Plus heeft daarentegen een horizontale dubbele camera. De voorkant van het toestel zal voor het oog enkel uit een groot display bestaan. Randen zijn zo goed als verleden tijd. Bovenin zal er een dunne rand zijn voor de selfiecamera en de speakers. Dit is ook eerder bevestigd met een gelekt plaatje, afkomstig van Apple zelf. Leg het toestel naast de Samsung Galaxy S8 en de smartphones zullen qua uiterlijk behoorlijk overeenkomen. De verwachting is dat Apple over een niet al te lange tijd met een releasedatum komt. (via BGR)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *