Bill Gates krijgt rol in The Big Bang Theory

Bill Gates krijgt rol in The Big Bang Theory
Bijklussen als acteur?

Als je Bill Gates heet hoef je in principe niets meer voor geld te doen. Deze man is ruimschoots binnen en kan elke dag achter de geraniums zitten. Maar goed, daar wordt je ook zo depressief van natuurlijk.

Gates staat nog vol in het leven met een adviserende taak bij Microsoft en zijn werk voor zijn eigen stichting voor een betere wereld. Een carrièreswitch als acteur behoort wellicht ook nog tot de mogelijkheden. De ondernemer komt namelijk naar The Big Bang Theory. Gates zal hier een gastrol vertolken als zichzelf.

In de aflevering zal Gates te zien zijn met Penny (Kaley Cuoco). Penny ontmoet Gates op zijn werk en dat vinden de jongens van The Big Bang Theory natuurlijk geweldig. Ze willen kosten wat het kost de Microsoft-man ontmoeten. Dit zal ongetwijfeld weer voor een hilarische aflevering zorgen.

The Big Bang Theory is vaker het toneel geweest van gastrollen van beroemde (tech)mensen. Onder meer Buzz Aldrin, Stephen Hawking, Elon Musk en Steve Wozniak hebben een gastrol gehad in de beroemde televisieserie. (via CNN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *