Bitcoin Beursflits: maakt de koers zich klaar voor dé rally?

bitcoin-beursflits-bitcoin-record
Het gaat nu wel heel hard en de voortekenen zijn gunstig!

Na de snelle stijging van de afgelopen maanden en de volatiliteit van de laatste weken gaat de Bitcoin richting een cruciaal punt. Vraag is of dit een volgende rally of een correctie gaat worden. Inmiddels zien we vandaag veel gebeuren dat op een rally duidt.

Zo zien we dat de marktkapitalisatie, die gisteren nog $ 261,4 miljard bedroeg, vandaag (om 15.30) razendsnel gestegen is naar $ 278,5 miljard. Deze stijging van $ 17,1 miljard is voor 57,5% bij de Bitcoin terecht gekomen. We zien dan ook dat de Bitcoin, net als vier van de vijf belangrijkste Altcoins, vandaag positieve live koersen (die ik om 15.30 vastlegde) noteert.

bitcoin-beursflits-2-8

Daarmee heeft de Bitcoin in 24 uur tijd een koerswinst van $ 700,- dollar gerealiseerd en dat betekent dat de technische analyses positief reageren. Zo voorziet deze analist op basis van historische analyses dat we op weg zijn naar een nieuw record.

https://twitter.com/MoonOverlord/status/1157080573975945216

De koersen gaan op dit moment hard richting de weerstandsgrenzen van $ 10.500,- en $ 10.600,-. Doordat het kapitaal toeneemt en Trump de Chinezen verder bedreigt lijkt de markt kracht te verzamelen om door deze weerstand heen te schieten. Zodra dit gebeurt ligt er nog één kritieke weerstand op $ 10.800,-, waarna de weg voor een verdere stijging open ligt. De enthousiaste conclusie dat de Bitcoin nu nooit meer onder $ 10.000,- lijkt me overigens een typisch gevalletje ‘clickbait’.

Aangezien de hash rates richting jaarrecords gaan en de zoekterm ‘bitcoin’ op Google inmiddels de zoektermen voor aandelen passeert lijkt het erop dat de markt alle kracht verzamelt om door te stoten. Het wordt dus een spannend weekend met hopelijk veel weekend love.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *