Bitcoin koers gedraagt zich als een onrustige achtbaan

Auteur: , Geen reacties
Coindesk

Een saaie achterbaan zonder records, welteverstaan.

Geen loopings, geen special effects. Nee, de Bitcoin is op dit moment een saaie achtbaan die je links laat liggen bij het bezoek aan een pretpark. De digitale munt kampt al weken met een sleur en lijkt hier maar niet uit te komen.

De afgelopen periode kwam de munt negatief in het nieuws, met dalingen tot gevolg. De munt weet uit die daling weer omhoog te kruipen, maar doet dit vrij langzaam. Zo langzaam, dat het volgende negatieve nieuwetje klaar is om een nieuwe klap uit te delen.

Vorige week donderdag daalde de munt naar een waarde van 13.200 dollar volgens de koers van CoinDesk. In het weekend klom de Bitcoin terug naar het niveau van 14.000 dollar, maar zwakte alweer gauw af. Op het moment van schrijven heeft de digitale munt een waarde van 13.620 dollar.

Ethereum stond eerder dit weekend op een nieuw record. De altcoin tikte een waarde van 1.430 dollar aan. Met een actuele waarde van 1.330 dollar kun je spreken over een klein dipje. Paniek is echter niet nodig. De Bitcoin hoeft echter nog niet bang te zijn voor andere munten. Qua waarde staat de digitale munt nog steeds pal bovenaan.

UPDATE 16-01-2018: de koers daalt hard, meer info hier.

Meer? Check 5 redenen waarom Ripple beter is dan Bitcoin.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).