Bitcoin schiet omhoog – eerste teken historisch weekend

Opgelet
Het gaat verrassend goed met de cryptomunt.

Het originele bericht lees je hier.

Het is zover dames en heren, de grootste cryptomunt heeft de psychologische barrière van 10k doorbroken. Terwijl we langzaam het weekend in gleden, begon het te borrelen op de virtuele markt. Staat de Bitcoin op het punt om ons weer versteld te doen staan?

Sinds gisteren ochtend (vrijdag) maakte de koerswaarde van de Bitcoin een belachelijke sprong. Veelal spreken we over duikvluchten, maar ditmaal was het een… Wat is het tegenovergestelde van een duikvlucht?

Hoe dan ook, de waarde steeg van zo’n $9.850 vannacht naar meer dan $10.700 op het moment van schrijven. Dat is een stijging van bijna 9% binnen nog geen 12 uur tijd.

Wat dat betreft is het weekend van 22 juni al gemakkelijk historisch te noemen; de laatste keer dat Bitcoin de magische 10k aantikte was in maart van vorig jaar, al was dat tijdens een, jazeker, duikvlucht van de bijna 20k van rond de jaarwisseling.

De kans is groot dat een kleine hype de prijs van de Bitcoin de komende tijd zal blijven opvoeren, terwijl John McAfee nog steeds een penistransplantatie heeft gepland voor januari van 2021. Tegen die tijd zou BTC namelijk de 1 miljoen aantikken, anders eet hij zijn lid op. Better safe than sorry.

Chart @Coindesk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *