Bizar, man wil drone redden en zaagt boom om

Hallo drone, dag boom
Ja, ook in Nederland hebben we gekkies. Deze man uit Helmond bijvoorbeeld.

OK het is balen als je drone kwijtraakt, maar om dan meteen bomen te gaan omzagen die niet van jou zijn is wellicht wat overdreven. Een man van 61 uit Helmond vond dat zijn drone belangrijker was dan de bomen van de gemeenschap. Ikke, ikke ikke en de rest kan stikke, zeg maar.

Dus toen hij afgelopen zondag een beetje onhandig stond te vliegen met zijn drone, belandde het ding in de boom op de Burgemeester Sweensstraat in Helmond. Kun je een ladder pakken om je drone terug te halen. Of gewoon wachten to hij naar beneden lazert. Te makkelijk, je pakt een zaag en je gaat de boom vernielen. Die drone moet immers terug.

Een buurtbewoner vond het gezaag van de man wat bijzonder en belde toch maar even de politie. Ook die waren blijkbaar van mening dat het niet heelemaal normaal is om effe een boom om te hakken op zondag en gingen poolshoogte nemen. Laten we hopen dat het in ieder geval mooie plaatjes heeft opgeleverd. De man krijgt een bekeuring van een paar honderd euro die volgens de gemeente waarschijnlijk hoger is dan het aanschafbedrag van de drone. Dat lijkt ons wat overdreven, want een beetje drone kost al gauw een eurootje of duizend.

Had hij hem nou maar gewoon neergeschoten

Bedankt voor de tip Ruben.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *