Brandende Galaxy Note 7 verwoest Jeep Grand Cherokee

Jeep
Dit keer werd een Jeep Grand Cherokee slachtoffer van de ontvlambare Samsung Galaxy Note 7.

Dat de Note 7 spontaan in de fik kan vliegen terwijl deze aan de lader hangt moge duidelijk zijn. In het gunstigste geval blijven de vlammen beperkt tot de smartphone, maar hier zien we dramatische brandschade voor de eigenaar van een Jeep Grand Cherokee uit Florida.

De man had zijn Note 7 aan de lader in zijn auto en was niet op de hoogte van de terugroepactie. Terwijl de Jeep-rijder met zijn vrouw bezig was om de auto uit te laden vloog de smartphone in de fik. De man had dit te laat door en de vlammen sloegen over. De Jeep veranderde al gauw in een brandhaard.

Samsung heeft contact opgenomen met de Note 7-bezitter om samen tot een oplossing te komen. Via Facebook laat de man weten dat hij nooit meer een product van de Zuid-Koreaanse techgigant zal aanschaffen.

1

2

41 reacties

  1. Ik dacht eerst dat het alleen onder bepaalde omstandigheden kon gebeuren. Maar gewoon tijdens het opladen in de auto dus ook al… Dit gaat Samsung geld kosten

  2. Verschrikkelijk voor de beste man natuurlijk, maar ik zou de foto graag nomineren voor foto van de maand. Op de een of andere manier is het een mooi plaatje. Het mooie weer en de rust icm de vlammenzee en rook ..

  3. Met de instelling van die man om geen producten meer te kopen van fabrikanten als er eens iets mis is moet hij zeker niets meer van Jeep kopen.. eigenlijk naakt gaan rondlopen en in de openlucht gaan slapen, want niets is feilloos.

  4. Omg. Omdat er een auto uitgefikt is maakt het bericht AB ‘waardig’ het volgende AB bericht: “stratemakers naar huis gestuurd” 4 stratemakers zijn vanochtend door hun werkgever naar huis gestuurd. Ze konden niet verder met hun werkzaamheden omdat er een auto fout geparkeerd stond. Mogelijk de auto van F1 winnaar 2017 Max Verstappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *