Call of Duty: Black Ops 4 bèta van start: check de beelden

Black Ops III was een zooitje
Ga jij overstag?

De Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Bèta is gisteravond eindelijk begonnen op de PlayStation 4. Heb je een pre-order geplaatst voor de nieuwe game, dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat je al heel wat uren in de bèta hebt kunnen stoppen. Voor iedereen die nog even de boot afhoudt is het natuurlijk wel interessant om te zien of het spel de moeite waard is.

Vandaar dat een overzicht met enkele gameplaybeelden dan ook absoluut geen overbodige luxe is. Blackout bevat populaire personages, wapens en iconische onderdleen van klassieke maps. Dit alles is gecombineerd in de grootste Call of Duty-map aller tijden, inclusief land-, zee- en luchtvoertuigen. Aan afwisseling kortom geen gebrek.

In de bèta zijn zowel nieuwe als klassieke personages te spelen. De PS4 bèta duurt tot volgende week maandag 19:00. Xbox One en PC-spelers die een Black Ops 4 pre-order hebben staan, kunnen respectievelijk vrijdag 14 september en zaterdag 15 september om 19:00 aan de slag tot maandag 17 september om 19:00.

Na de eerste dag heeft Treyarch meteen wat puntjes aangepast. Zo is de snelheid waarmee items worden opgepakt versneld, moet ‘friendly fire’ sneller worden afgestraft, is het ‘Quick Equip Menu’ nog niet helemaal top en wordt de bepantsering getuned. Hieronder zie je enkele clips van de bèta. Bekijk en oordeel zelf of Call of Duty: Black Ops 4 de moeite waard zal zijn voor jou.

[gv data=”FqgpwfhZ6N4″][/gv]

[gv data=”k7mlp4e_anY”][/gv]

[gv data=”gKGj1Iwtdxs”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *