Call of Duty: Black Ops 4 breekt nu al record

Auteur: , Geen reacties
Probeer de Battle Royale modus gratis in CoD: BO4

De pers is lovend en de spelers kunnen er geen genoeg van krijgen.

Call of Duty: Black Ops 4 is hot, en dat is iets wat natuurlijk niet onopgemerkt blijft. Afgelopen weekend schotelden we je al een review overzicht voor waarin te lezen valt dat critici erg te spreken zijn over de opvolger van Call of Duty: WWII. Black Ops 4 gaat digitaal ook als een malle ‘over de toonbank’.

Activision claimt namelijk dat Black Ops 4 voor de hoogste digitale verkoop op een eerste dag van beschikbaarheid heeft gezorgd. Voor de PlayStation Store zelf was het ook een nieuw record, zo blijkt. Het record lag eerder in handen van CoD: WWII.

Niet alles is echter hosanna voor Activision. Volgens Gameindustry.biz is de fysieke verkoop van Black Ops4 sinds 2007 niet zo laag was in een CoD openingsweekend. Ter verduidelijking: in 2007 was Call of Duty: Modern Warfare uitgebracht. De fysieke verkoop van Black Ops 4 is 50 en 59 procent lager dan WWII en Black Ops 3.

Het is kortom een beetje afwachten geblazen, maar over het algemeen ziet het ernaar uit dat Activision meer dan genoeg geld in het laatje kan harken voor nog meer Call of Duty-games. Het is de vraag of ze de lijn van géén singleplayercampagne door gaan zetten, iets waar niet elke fan achter staat.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).