ClamCase Gamecase: maak een spelcomputer van je iPhone

ClamCase Gamecase
Sinds de introductie van iOS 7 wil Apple meer in gaan zetten op games. Vanaf iOS 7 biedt het besturingssysteem namelijk ondersteuning aan externe gamecontrollers. En dat is precies waar deze Gamecase van ClamCase op inspeelt.

Want waarom zou je een PlayStation Vita, Nintendo 3DS of Nvidia Shield kopen als je ook gewoon een accessoire voor je iPhone kan kopen? Dat is natuurlijk veel makkelijker en waarschijnlijk ook goedkoper.

Naast ClamCase schijnt ook Logitech druk bezig te zijn met een gamecontroller voor de iPhone. Onderstaande teaser hint overduidelijk op een controller waar je simpelweg je iPhone in kan klikken.

iPhone Logitech gamecontroller teaser

Dit soort controllers hebben ook als voordeel dat ze extra bescherming bieden en door gebruik te maken van een dergelijke controller hoef je tenminste niet met je vingers op het (kleine) iPhone scherm te zitten. Zo kan je meer van het spel zien.

Wanneer deze controllers beschikbaar komen is nog niet bekend, maar analisten rekenen erop dat komende herfst de eerste controllers op de markt komen. (via: desirethis.com)

[lg_folder folder=”0_Divers/ClamCase_Gamecase/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

[gv data=”mP4QJo-JiX4″][/gv]

Nog geen reacties

  1. “Want waarom zou je een PlayStation Vita, Nintendo 3DS of Nvidia Shield kopen als je ook gewoon een accessoire voor je iPhone kan kopen? Dat is natuurlijk veel makkelijker en waarschijnlijk ook goedkoper.”

    Omdat je 1 van die 3 koopt om bepaalde games te spelen die niet te krijgen zijn voor iOS, daarom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *