De 5 meest irritante dingen aan WhatsApp!

De 5 meest irritante dingen aan WhatsApp!

De 5 meest irritante dingen aan WhatsApp!

We gebruiken bijna allemaal WhatsApp wel, maar oh oh oh wat zitten er irritante dingen in de app.

WhatsApp, één van de meest gebruikte apps ter wereld. Wie stuurt er niet per dag minstens een paar appjes naar vrienden, collega’s of familie? Nou, heel veel mensen. Dan zou je dus denken dat de app perfect is! Maar dat is niet het geval. Wij beschrijven de meest ergerlijke dingen aan WhatsApp.

Top 5 meest irritante dingen aan WhatsApp

 1. Het meest ergerlijke, irritante en niet te geloven dat dit niet opgelost is: het niet kunnen verbeteren van verzonden berichten. Ja, ik geef vaak mijn autocorrectie de schuld, maar eigenlijk ben ik het zelf bij spelfouten. Dit is niet nodig, want waarom kan ik mijn berichten niet aanpassen nadat ik ze verzonden heb? Al jaren zijn er geruchten dat deze functie eraan komt, maar tot nu toe is het er nog niet. Andere berichten-apps kunnen dit al lang. Voor zo’n grote app toch een must, maar WhatsApp is blijkbaar van mening van niet. Je moet het nu nog doen met het volledig verwijderen van een verzonden berichtje.
 2. Het design van WhatsApp is al jaren hetzelfde. Niet zo’n probleem want als het werkt, werkt het. Maar er is ook geen mogelijkheid om zelf het uiterlijk naar eigen smaak in te richten. Of in ieder geval niet zoveel. Natuurlijk, een achtergrond veranderen kan wel. Maar waarom niet de kleuren, lettertypes, gebruik van iconen enzovoorts. Echt flexibel is de app niet.
 3. Ook best irritant: WhatsApp is van Facebook. Dit bedrijf propt overal advertenties in en deelt gegevens met alle bedrijven die onder het concern vallen. Tevens past WhatsApp de gebruikersvoorwaarden zo aan dat dit meer en meer mogelijk kan worden. De vraag is of de gebruikers hierop zitten wachten.
 4. Niet te gebruiken op meerdere apparaten. Stap je over naar een nieuw telefoonnummer of besturingssysteem dan ben je de Sjaak. Het overzetten kan je via de cloud doen, maar dit werkt niet optimaal. Als het goed is, komt hier binnenkort verandering in.
 5. WhatsApp is een berichtendienst en dat maakt het soms, en soms wat vaker, heel irritant. Er zijn van die mensen -we kennen ze allemaal wel- die ongelimiteerd over van alles en nog wat berichten sturen. Hor en dol kan je er van worden, zeker als dit een groep betreft. Natuurlijk kan je de notificaties dempen, maar dan toch zie je dat er op één dag honderd berichten verzonden zijn. En het meest ergerlijke: je gaat ze toch lezen! Ziehier, de kracht van WhatsApp. Je wilt niks missen.

2 reacties

 1. Is dit een zeer persoonlijke top 5 ergenissen? 😛
  Ik kan me hier helemaal niet goed in vinden.
  Op punt 5 na (En dat heb je overal!, Discord wel eens gezien?? Voor je het weet heb je 20 servers ge-mute..)

 2. ze moeten gewoon werk maken van hun fusie van Instagram DirectChat, Messenger en Whatsapp, zoals ze in 2019 hadden aangekondigd.
  Dan heb je tenminste 1 app naast je Viber, Telegram en Signal staan ipv 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *