De Destiny bèta is vanaf vandaag voor iedereen te spelen

De Destiny bèta is vanaf vandaag voor iedereen te spelen
Wil jij alvast een voorproefje op het spel Destiny van Bungie? Dan kan je nu beginnen met downloaden.

Nadat de bèta eerst alleen open was voor mensen met een toegangscode is hij vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen. Via YouTube kwamen al veel video’s online waarin spelers alvast beelden lieten zien van de bèta. Dit maakte mij alleen maar nog nieuwsgieriger naar de gameplay.

Helaas heb ik mis gegrepen bij het uitdelen van de toegangscodes, maar nu is het voor iedereen mogelijk om een kijkje te nemen in het universum van Destiny. Je moet alleen wel snel zijn aangezien de bèta er aankomende zondag al mee stopt.

In Destiny spelen we 700 jaar in de toekomst waar een buitenaards wezen met de naam The Traveler naar aarde kwam. Hij maakte het mogelijk om de planeten in ons zonnestelsel bewoonbaar te maken. Helaas bracht hij ook een oude vijand met zich mee die al het leven op aarde bijna verwoeste.

Nu moet jij als guardian de laatste stad op aarde beschermen en de de mysterieuze vijand verslaan. Daarnaast zul je op zoek moeten gaan waar de vijand vandaan komt. Dit alles gebeurt in een first-person shooter met een hoop MMO-elementen. Je kan dus straks samen met andere online spelers een alliantie aangaan en de planeten gaan ontdekken.

[gv data=”TljtC5qnb-s”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *