De gebogen LG G4: dit is hem

De gebogen LG G4: dit is hem
HTC en Samsung hebben hun nieuwe toptoestellen voor 2015 al gepresenteerd, dus het was wachten op het nieuwe vlaggenschip van LG. Dat wachten is voorbij, want dit lijkt hem te zijn geworden.

Met de G Flex lieten de Koreanen vorig jaar al zien dat ze de technologie in huis hebben om telefoons met een gebogen scherm te produceren. Dit lijkt nu te zijn doorgesijpeld in de opvolger van de LG G3, want op de eerste foto’s van de G4 zien we een scherm waar een lichte kromming over de lengte in zit.

Verder is het design voor een groot deel gelijk aan de G3. Een afgeronde achterkant, een dubbele LEd-flisters, een laser voor het scherpstellen van foto’s, en een centrale bedieningsknop aan de achterzijde. Die is nu ovaal in plaats van rond, met aan de boven- en onderkant volumeknoppen. De cameramodule is wel groter geworden, waardoor deze nu een klein stukje uitsteekt.

QHD

Naar verluidt heeft de telefoon afmetingen van 148,9×76,5×9,9mm. Groter dan de G3 in alle opzichten dus. Het scherm zou zijn QHD-resolutie van 2560×1440 pixels wel behouden. Verder specs zijn nog onduidelijk, maar men gaat uit van een Snapdragon 810-processor en een 16 megapixel camera.

[lg_folder folder=”LG/0_Gelekt/LG_G4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *