De nieuwe Sonos Amp: voor je oude speakers!

Sonos AMP
Dit is de nieuwe hub voor home-audio.

Zojuist onthulde Sonos de geheel nieuwe Amp, een krachtige en veelzijdige apparaat dat traditionele bekabelde speakers voorziet van geluid uit bijna elke bron. De speakers kunnen op die manier volledig in het eenvoudig te bedienen draadloze home sound system van Sonos integreren. De geheel nieuwe Amp ondersteunt Apple’s AirPlay 2 en meer dan 50 streamingservices, tevens is het apparaat voorzien van een HDMI ARC-poort voor tv’s.

De Sonos Amp is speciaal ontworpen om perfect in het standaard AV-rack te passen, dat professionele installateurs gebruiken, en voorziet maar liefst tot vier speakers van 125 watt per kanaal. Geïntegreerde HDMI- en lijningangspoorten zorgen ervoor dat tv’s, draaitafels, cd-wisselaars en andere audiocomponenten gemakkelijk op Amp aangesloten kunnen worden en zo deel uitmaken van het Sonos-systeem.

Sonos AMP

Amp wordt in februari 2019 wereldwijd op de markt gebracht voor € 699 en is beschikbaar voor professionele audio-installateurs in de Verenigde Staten en Canada vanaf 1 december 2018.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *