Deze 10 apps moeten mee op vakantie!

Smartphone op vakantie
Wat is nu echt handig op vakantie? Dit zijn volgens ons de 10 beste reis-apps.

1. Pocket
Pocket geeft je de mogelijkheid artikelen en video’s die je wilt bekijken te organiseren en te delen. Voeg een extensie aan je browser toe om artikelen te bewaren die je niet meteen wilt lezen.

2. Citymapper
Deze internationale versie van ‘9292‘ is buitengewoon handig op reis, vooral als je je weg probeert te vinden in een onbekende metropool. Of je nu loopt of de bus of metro neemt, de app geeft je de snelste route.

[gv data=”UEhU8pGNzBQ”][/gv]

3. HotelTonight
Wat deze app zo goed maakt is dat je last-minute reserveringen kan maken voor redelijke prijzen. Zoek gemakkelijk alle hotels met beschikbare kamers in de stad van je keuze.

4. Air BnB
Dit werkt twee kanten op: vind goedkope accommodatie tijdens je reis, en betaal die vervolgens met het verhuren van je eigen huis. Let op: doe dit niet met een sociale huurwoning.

5. Packing Pro
Vergeet de bekende lijstjes van de ANWB: met deze app zorg je pas echt makkelijk dat je niets meer vergeet. Bovendien geeft hij je de mogelijkheid je lijst te exporteren en herinneringen in te stellen.

6. Gogobot
Deze app doet suggesties voor restaurants, bars, winkels etcetera. Wat hem onderscheidt van andere apps in deze niche: de suggesties zijn gebaseerd op reviews van klanten, én op wat Gogobot de tribe noemt waartoe je behoort. Families, Backpackers, Foodies, ze krijgen allemaal hun eigen suggesties.

7. Spottly
Niet te verwarren met Spotify. Spottly is een van de betere virtuele reisgidsen. Een leuke feature is de mogelijkheid gemakkelijk video’s op te nemen en te delen.

8. AllTrails Hiking and Mountain Biking Trails
Hier heb je weinig aan als je de zomer doorbrengt op het strand bij een resort, maar ga je op avontuur uit, dan is deze app een must. Browse door meer dan 50.000 wandel- en fietspaden, met foto’s, tips en recensies van andere gebruikers.

Alltrails App

9. OMW (On My Way)
Hiermee kun je in real-time je locatie delen. Handig om je ouders gerust te stellen, of met een enkele klik duidelijk te maken waarom je niet bij het maandelijkse pokeravondje bent.

10. Radarcast
Dit is een bijzonder goed in elkaar gezette weer-app. Radarcast gaat een stuk verder dan alleen een weersvoorspelling: de app voorspelt het exacte moment van stormen en regenbuien. Je kunt meerdere locaties bookmarken, wat handig is als je uiteenlopende bestemmingen bezoekt in een korte tijd.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *