Deze 4 nieuwe features komen binnenkort naar WhatsApp

Deze nieuwe features komen naar WhatsApp
WhatsApp gaat binnenkort weer een aantal nieuwe features aan zijn berichtenapp toevoegen, die vooral voor bellers behoorlijk handig zijn.

Sinds vorig jaar kun je al bellen via WhatsApp, terwijl eerder dit jaar volledige encryptie en de mogelijkheid om documenten te delen werden toegevoegd. Phone Radar denkt te weten wat de ontwikkelaars van de app verder van plan zijn. Dit zijn de drie belangrijkste vernieuwingen die nu al getest worden.

1. Terugbellen
Bellen is via WhatsApp is handig, maar het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je een gesprek mist. Je ziet in dat geval een notificatie van WhatsApp, maar daar kun je verder weinig mee. In de nieuwe update zal het mogelijk worden om direct terug te bellen, zodat je WhatsApp niet meer los hoeft te openen.

Deze nieuwe features komen naar WhatsApp

2. Voicemail
Ook de tweede feature is gericht op bellers, dus we kunnen wel concluderen dat we WhatsApp ook als bel-app steeds serieuzer moeten gaan nemen. Als je contactpersoon even niet beschikbaar is voor een telefoontje, dan kun je voortaan een voicemail-bericht opnemen en dit bericht meteen versturen.

3. Videobellen
Via apps van de concurrentie kan het al, dus WhatsApp kan niet achterblijven. Het lijkt erop dat videobellen al op korte termijn wordt uitgerold in een update voor iOS-devices, dus nog heel even geduld…

4. Meer documenten delen
Je kunt in de huidige WhatsApp-versie al verschillende documenten versturen, zoals Word-bestanden en PDF’s. Wil je grote bestanden versturen, dan is het binnenkort mogelijk om ze te comprimeren en als ZIP-bestand door te sturen. Zo bespaar je data en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

4 reacties

  1. Ik vind die belfunctie KUT. De gesprekskwaliteit is slecht en er zit heel vaak echo en latency op van heb ik jou daar. En met de huidige beltarieven is het ook niet echt nodig (misschien naar het buitenland). Maar je hebt altijd van die knieperts die het dan toch gaan doen.
    Het is jammer dat die functie niet uit kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *